Referenties

 

Daphne heeft ons (wederom) verrast met haar kwaliteiten en capaciteit om een diner te verzorgen voor een groep van 30 personen. Ruime keuze, goede aanbevelingen voor gerechten in buffetvorm, uitstekende service, meedenkend en meelevend.

 

Ingrid Wunnekink

 

 

Daphne heet 21-diner voor onze dochter verzorgd. Mooi diner bestaande uit maar liefst 9 gangen. Elk gerecht was viel dan ook zeer in de smaak bij de 18 aanwezigen dames. Daphne ontzorgt niet alleen op het gebied van het eten. Maar ook door het leveren en ophalen van tafels, stoelen, borden, bestek en glazen. Dit alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke avond.

 

Rob Verstegen

 

 

Café Bistro Ons thuis

Binnenkort verse sushi en diverse hapjes bij Café Ons Thuis. We hebben al mogen proeven en het was HEERLIJK!! Carciofi is echt een aanrader!

 

Maria de Graauw

Cafe Bistro Ons Thuis, Kerdriel

 

 

De Academie voor de Rechtspraktijk

De Academie voor de Rechtspraktijk is een erkend opleidingsinstituut en organiseert cursussen voor de advocatuur en bedrijfsjuristen. Specialisten uit de rechterlijke macht, wetenschap en praktijk doceren onze cursussen.

Sinds juni 2012 zijn wij gehuisvest in onze unieke opleidingslocatie: Kasteel Waardenburg te Waardenburg. De prachtige omgeving in combinatie met goede sprekers en uitstekend verzorgde "food & beverage" creëren een aangename setting.

Uit evaluaties van cursisten blijkt dat de kennisoverdracht minstens zo belangrijk is als de verzorging van eten en drinken. Carciofi Catering helpt ons daar vanaf het begin al bij. Ontbijt, ontvangsten, lunches, borrels en diners worden goed gewaardeerd door onze cursisten. Wij hopen op een lange samenwerking!

 

Academie voor de Rechtspraktijk

Kasteel Waardenburg te Waardenburg

 

 

Jan en José Voerman

Hartelijk dank voor de weer voortreffelijke catering van onze High Tea. Carciofi onderscheidt zich van andere cateraars, door de zeer aparte en zalige gerechtjes, die ook nog zeer decoratief gepresenteerd worden. Eén van de gasten zei: alsof er een engeltje over je tong... toen hij een stuk van de zalmflensjes taart nam. Onze gasten vonden alles zo heerlijk dat ze elkaar hun favoriete hapjes stonden aan te wijzen. Dit is de derde keer dat we gebruik maken van Carciofi en we zijn nog steeds heel blij met ze.

Dus tot een volgende keer.

 

Groetjes, Jan en José Voerman

 

 

Centrum Boswijk

Al meer dan tien jaar bestellen wij maaltijden bij Carciofi Catering voor de groepen in ons centrum. We stellen steeds weer prachtig gevarieerde maaltijden samen uit het grote aanbod van basisschotels en groentes, die niet alleen vers bereid, maar ook zeer bijzonder en smakelijk gekruid zijn. De rijst met oosterse saus, champignonlasagne, aardappelgratin met gorgonzola en walnoten, witlof met honing en geitenkaas, worteltjes met sesam en gember, om maar een (klein) aantal van de gerechten te noemen, worden altijd zeer fraai aangeboden en, niet onbelangrijk, altijd op tijd. Onze deelnemers waarderen deze maaltijden altijd enorm. Wij genieten van de prettige en soepele samenwerking met Daphne. Wat ons betreft, gaan we nog tien jaar door!

 

Jan en Riekje Boswijk van Centrum Boswijk

© Carciofi Catering 2022 | Velddriel | Zaltbommel | Telefoon: 06 1355 5784 | info@carcioficatering.nl

Designed by Reclamestudio 7