Interressante links

 

Weblink: Alphons uw butler

Alphons (meneer Alphons voor intimi) is de naam van de meest typische butler die ons land rijk is. Met zijn keurig jacquet met zwart vest, zwarte strik en onberispelijk zwart gepoetste schoenen voldoet hij volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler.

 

Weblink: Casa Tartufo

"Casa Tartufo"; Sinds juni 2007 het landgoed van Ben en Sabine Stroo, ligt bij het oude Romeinse stadje Sassoferrato in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee.

 

Weblink: Koetshuisje 'De Wieger'

Koetshuisje 'De Wieger' in Lith is een vakantiehuisje/ studio grenzend aan het geboortehuis van arts en kunstenaar Hendrik Wiegersma (1891- 1969) uit 1686.

 

Weblink: Tip Top Trouwen

TIP TOP TROUWEN zorgt ervoor dat je huwelijksdag (groot of klein) perfect geregeld wordt door een professioneel opgeleide weddingplanner. Mijn naam is Anouk Struijk, ik ben sinds 2010 als professioneel Weddingplanner actief..

 

Weblink: Wijnkoperij Luuc van Boort

Voor elk wat wijns...

De tocht langs al die flessen in het historische pand is een avontuur op zich. De verschillende lokalen voor de verschillende wijnen ( een portlokaal, een sauternes lokaal, een speciale ruimte voor de "schatten" onder de wijnen). Toch is zeker niet alle aandacht hierop gericht. Iedere wijnliefhebber zal hier wijnen van zijn of haar gading vinden, die bovendien betaalbaar zijn.

 

Weblink: Claret Merchants

Claret Merchants is dè ervaren specialist in persoonlijke relatiegeschenken. Al meer dan 32 jaar ondersteunt Claret Merchants met vakkennis en passie bedrijven bij hun relatiebeheer. Met het juiste geschenk op het juiste moment... dàt is persoonlijke aandacht.

Voor iedereen wat wils 
en voor elk budget!

 

  • Overzichten van gerechten en prijslijsten op aanvraag.
  • Wijnarrangement mogelijk
  • Alle vermelde prijzen zijn excl. btw en reiskosten.
  • Alle arrangementen kunnen compleet met drank, party-meubilair, servies, glaswerk, bediening etc... worden geleverd.
  • Prijzen/offerte op aanvraag.

 

Voor informatie bel 06 1355 5784.

 

© Carciofi Catering 2022 | Velddriel | Zaltbommel | Telefoon: 06 1355 5784 | info@carcioficatering.nl

Designed by Reclamestudio 7